2e week!!

Door: Rosanne

Blijf op de hoogte en volg Rosanne

22 Augustus 2011 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Haihai!!

Ten eerste.. wat een super lieve berichtjes.. thanks! Erg leuk om te lezen :D

Het gaat allemaal goed hier, maak erg lange dagen! Maandag was mijn 1e dag op de Steiner Academy.. Veel papierwerk, daarna checkcheck dubbelcheck @ de dokter, en heeeeel veel huiswerk!! Ben deze week begonnen met massages en veel theorie en vanaf morgen start ik met de facials. Ik zit niet meer in The YMCA (hostel), ben nu overgeplaatst naar een super gastgezin!! Afgelopen dagen ijskoude douches, rot bed, te laat of te vroeg voor ontbijt .. (oke ik mag niet zeuren, maar doe het toch :)) En nu in een super huis, hele lieve mensen en blijf hier de komende tijd.

Leer erg veel hier, dus dat is helemaal super, heb tot nu toe al mijn toetsen/examens gehaald! Gister vrij avondje, dus zijn lekker met een aantal meiden naar de bios geweest!! Ik kan niet meer wachten om naar mijn nieuwe werkplek voor de komende 9 maanden te gaan! Ik hoor zoveel leuke verhalen over werken op een cruise, leuk werk, en elke dag zie ik weer super blije gezichten op de academy van meiden/jongens die net te horen hebben gekregen dat ze een cruise hebben! Errug leuke landen en noem maar op!

Ik post weer een berichtje zodra ik meer weet .. Byebye!!!

Liefs roos

• 21 Augustus 2011 - 20:47

Henriette & Gerard H:

Leuk om te horen dat je het zo naar de zin hebt.
    Marit miste jou afgelopen zaterdag wel, maar ze zouden met de uitvoering extra hun best gaan doen.
    Wellicht is het leuk om jouw dan een filmpje toe te sturen.
    Zal eens navragen.
    Zeg heel veel succes met alle studie en examens.
    Komt vast wel goed

Groeten van de Helminkjes uut den Stiezer.

• 21 Augustus 2011 - 20:49

Lidy:

Heey super dat je het naar je zin hebt.
    Laat je maar lekker verwennen in het gastgezin.

groetjes Lidy

• 21 Augustus 2011 - 20:56

Aukje:

Lief,

Leuk om weer een verhaaltje van jou te lezen!

Geniet maar lekker in je meeega gastgezin haha

xxxx

• 21 Augustus 2011 - 21:09

Riek:

Fijn dat alles naar wens gaat, hou je haaks en dan komt alles vast goed. Geniet van alles om je heen en ikben zoooooo benieuwd waar je naar toe gaat en wat je allemaal gaat zien en beleven. En zo fijn dat alle examens ook nog zijn gehaald :-)

Toi toi toi en lfs Riek

• 21 Augustus 2011 - 21:49

Jan En Anja :

zo laat op de avond ook nog ff een berichtje van ons.
    Fijn dat je nu in een gastgezin zit en het er naar de zin hebt. Dat je de examens haalt verbaasd ons niets:-) Als jij ergens voor gaat dat gaat het ook hartstikke fijn.
    Geniet en we zien uit naar je volgende verslag.
    Doei Jan en Anja

• 22 Augustus 2011 - 06:37

Jory:

Aah, wat een super blije blog! En wat ontzettend tof dat je alles tot nu toe gehaald hebt!
    Ga zo door :D

xx

• 22 Augustus 2011 - 07:57

Elize:

Lieverd, echt fijn dat dat gastgezin zo goed bevalt!! Beter joh:) daar kun je het mooi nog eventjes volhouden!
    En idd maar hopen dat je zo snel mogelijk op een cruise mag! Maar als dat zo doorgaat dan komt dat helemaal goed:)

Dikke knuffel & kus vanuit iezerlooo ;p

• 22 Augustus 2011 - 08:14

Rianne:

Joehoe Skaddels!

Goed om te horen dat je lekker in een gastgezinnetje zit.
    Hoe was Harry? hahaha
    En wat fijn dat je tot nu toe alle toesten & examens hebt gehaald!
    Ga zo door topper.

We bellen snel weer =)

dikke kus

• 22 Augustus 2011 - 08:14

Janneke:

Ha Rosanne,

Wat goed om te lezen dat je het zo naar je zin hebt!

Veel plezier en geniet!

Groetjes Janneke

• 22 Augustus 2011 - 10:28

Hanke:

Fijn dat je het leuk hebt daar!
    Geniet ervan! Liefs Hanke

• 22 Augustus 2011 - 16:48

Hannah:

He topper! goed bezig man.. al je toetsen en examens gehaald, dan krijg je in ieder geval wat terug voor de lange dagen die je maakt. Fijn dat het je zog oed bevalt in het gastgezin, 's avonds rustig thuis komen en in een normaal bedje ploffen is toch wel erg fijn. Ben erg benieuwd hoe de komende weken voor je gaan worden, hopelijk zit je snel op een boot naar een zonnig adresje! Dikke kus

• 23 Augustus 2011 - 08:49

Loes Dekkers:

Hey Rossanne

Ken je me nog van de Basisschool?
    Ik lees nu al je verhalen en wens je er veel succes mee.

Loes

• 23 Augustus 2011 - 11:02

Joke En Janwillem:

Hoi Rosanne

Wat fijn dat je nu in een fijn gastgezin zit en super dat je alle toetsen hebt gehaald. We hebben heel veel respect voor je dat je het aandurft! En we hopen dat je snel plaats mag nemen op een cruiseschip. Leuk om te horen dat alles zo goed gaat!

We wensen je heel veel succes en plezier toe! dikke knuffel en heel veel liefs

• 23 Augustus 2011 - 11:48

Anja.:

En ik maar berichtjes schrijven maar niets te lezen!! Vergat iedere keer mijn naam in te vullen.!! Slimmmm!
    Maar nu gaat het lukken. Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt. Je hebt genoeg afleiding zo te lezen. En wat goed dat je nu in een gast gezin zit,is toch beter als een niet al te fris en net Hotel.
    Ik ben alweer benieuwd naar het volgende verslag. We blijven je volgen. Geniet ervan en tot horens.
    Groet Anja.

• 23 Augustus 2011 - 14:47

Pap En Mam:

Hai Rosanne

Gister nog gebabbelt via skype, wat is dat toch een super uitvinding! Maar eerlijk is eerlijk zulke verhaaltjes daar houden wij ook erg van, zeker als het zo goed gaat.En nu woon je in een lief, zorgzaam gezin,het eten daar zo lekker, 's avonds gezellig bij de bbq, leuk, leuk!!
    We zullen voor je duimen, meissie,dat je binnenkort te horen krijgt waar je naar toe mag!!!!!!!

liefs pap en mam

• 23 Augustus 2011 - 16:07

Jeanet:

Hee Rosanne,
    Kan ook niet missen: túúrlijk haal jij je examens! Goed bezig. Je gaat als een trein!!
    Leuk om allemaal te lezen en vooral nu je op een beter plekje ziet.... Gaat het allemaal net ff iets lekkerder!!
    Heel veel succes met alle toetsen die je nog moet doen en hoop voor je dat die cruise er voor jou snel komt!! ;-)
    Groetjes, ja weer van iemand uit IJzerlo: Jeanet

• 23 Augustus 2011 - 18:24

Buufff:

Ha, fijn om weer wat van je te horen, het duurde me al bijna te lang,
    Super dat het allemaal zo goed gaat,
    En ook heerlijk dat je in een gezin bent terechtgekomen.
    Hoi je taai,en bovenal geniet!!
    tot horens
    Dikke knuffel.

• 23 Augustus 2011 - 18:30

Esther (schuurman):

hallo rosanne, je kent mij vast niet, maar ik weet wel wie jij bent.
    ik ben de zus van o.a. Francis en Ruben. En ik volleybal samen met je moeder, en ik heb wel gehoord van je bijzondere en dappere onderneming. En wat goed dat het met de examens zo goed gaat, en dan nog op een schip, pfieuw, ik kan al misselijk worden als ik er naar kijk, laat staan zo lang op een boot op zee.
    Maar het wordt vast een belevenis om nooit te vergeten!
    veel succes,
    groetjes, esther scuurman-tolkamp

• 24 Augustus 2011 - 07:57

Wendy:

HEy Rosanne!
    Was super dat je de examens gehaald hebt! Dan kan het nu echt beginnen.
    Ben benieuwd waar je allemaal heen gaat.

Fijn dat je nu bij een leuk gezin zit! Dan is het wat beter vol te houden.

Heel veel succes en plezier!

Groetjes Wendy Grievink

• 24 Augustus 2011 - 15:40

Joyce:

Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt! Ik check steeds of je weer een nieuw verslag hebt geplaatst!
    Leuk om te lezen!
    Ik wens je veel succes met de examens die nog komen gaan en met je volgende reis!
    Geniet er van!

Groetjes uit IJzerloo

• 25 Augustus 2011 - 18:06

Rosanne:

Haha, thanks mensen... vanaf nu worden donderdagen spannende dagen, dan komen de details binnen! Dus heb vandaag weer heel veel meiden gezien die te horen hebben gekregen waar ze na toe gaan!! En loes.. zeker ken ik je nog, natuurlijk ;) En Esther haha heel erg bedankt, ik weet ook wie je bent! (via moeders;) )

Ik ga nu weer leren en ben dit weekend vrij!! Heerlijk :D Groetjes daar en een dikke knuffel!!

• 27 Augustus 2011 - 16:18

Els & Henk Jan :

he roosje
    heel veel succes met je huiswerk vanuit een regenachtig ijzerlo

groetjes