Examens gehaald!! Door naar de 3e week!

Door: Rosanne

Blijf op de hoogte en volg Rosanne

01 September 2011 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Hallo lieve mensen!!

Hier weer even een berichtje. Ik begin al bijna aan mijn 4e week hier en het gaat supersuper! Geniet van het leventje hier, hele leuke mensen om me heen, heel lief gastgezin, heerlijk eten (haha ook heel belangrijk en nee ik eet niet alleen maar hotdogs en engelse ontbijtjes) en ik leer ontzettend veel op school.

Afgelopen week heb ik mijn eerste 2 weken gehaald, afgelopen vrijdag had ik een theorie examen.. 100 vragen waarvan ik er 89 goed had (yeah baby), praktijk examen en een presentatie, dat was allemaal goed! Dus door naar de 3e week en heb een mooi plaatje op mijn uniform erbij, zie foto ;) Na 12 dagen elke dag school en 's avonds met mijn neus in de boeken had ik het weekend lekker vrij. Slapen (helaas elke morgen half 7 klaarwakker, nooit grappig zo'n ritme) shoppen en zaterdag avond lekker met de meiden uit geweest! Och en ik moest zaterdag nog even snel wat halen in de supermarkt, nou even snel dacht ik! 50 kassa's bezet!! Is wat anders dan 10 kassa's bij ons in aalten-city haha!

Maandag 29 augustus, was het hier bank holiday! Dus een extra dagje vrij. Vanaf nu worden de donderdagen spannende dagen voor me, dan krijgen veel mensen de details voor hun cruise. Hopen dat ik er ook snel tussenzit. Tot nu toe leer ik elke dag nog veel nieuwe behandelingen, en heel veel theorie. Maar ik mag niet klagen, vandaag weer een heeeerlijke behandeling gehad (hot-stone massage en een gezichtsbehandeling).

Naja laten we het nog even over het weer hebben.. verschrikkelijk hier :) En daar een lekker zonnetje hoorde ik!

Ik hoop dat ik in mjn volgend berichtje kan laten weten wat mijn nieuwe werkplek word!

Liefs roos

• 01 September 2011 - 19:13

Tamara:

leeukk berichtje weer roosiee!en idd hopen dat je snel wat hoort, zou fijn zijn!Hier is het idd nu lekker weer, duss de ladies hebben lekker geluk met dancetour!we skypen snel weerrr,ben trots op je!xxxxx tammoo

• 01 September 2011 - 19:19

Aukje:

Super schat!
    Ga zo door, en dan weet ik zeker dat je 1 vd volgende donderdagen heeel leuk nieuws krijgt :D!

See you sundayyy!

kuss x x

• 01 September 2011 - 19:20

Arent:

Wat fijn dat het gastgezin je zo goed bevalt, is belangrijk. Gefeliciteerd met je resultaten, had niet anders verwacht, ben trots op je. Blijf genieten!!

• 01 September 2011 - 19:29

Hannah:

gooooo roos! vet goed bezig.. houd dit tempo aan en jij bent ook vast snel op een cruise te vinden! maak je in februari ff een tussenstopje in nieuw zeeland?:P xx

• 01 September 2011 - 20:01

Marieke:

hee hoi!
    Wat leuk om je berichten te lezen! Wat fijn dat het zo goed met je gaat en dat je leuke-lieve mensen om je heen hebt! Spannend allemaal, waar zul je straks naar toe gaan...waar hoop je zelf op??
    Jeetje 50! kassa´s...haha...wat moet ik me daarbij voorstellen... Karin kassa 49 alstublieft??? haha geweldig! Hee meid, succes met alles en geniet van alles!

Dikke kus!

• 01 September 2011 - 20:03

Dien:

Heeey Roosjee!!Top berichtje weer!!:) hihi...en wat goed dat je alles hebt gehaald joh!!klasse!!ben trots op ow (A) haha..
    Ik hoop voor je dat je snel hoort waar je naar toe mag!ik zal de donderdagen voor je duimen!!!Hier was vandaag heerlijk weer ja!!morgen en van t weekend volgens mij ook weer, lekker met knietje in het zonnetje zitten.(al ben ik ook wel druk met solliciteren enzo hoor ;))..nou have fun rooosjee!!kissxx

• 01 September 2011 - 20:18

Riek:

Hoi Rosanne,
    Wat geweldig, je gaat als een speer, gefeliciteerd maar weer. Je leert zo wel heel erg goed de mensen te verwennen als ik dat zo lees mmmmm. haha Je ziet er zeer trots (zeker verdiend!!) uit en ook zeer beroeps,hihi en geniet vooral van alles, maar dat doe je ook.
    Lfs Riek

• 01 September 2011 - 20:19

Wilma:

Fijn dat je nu klaar bent voor vertrek.. alleen dat wachten.... is wat minder denk ik. Geduld is een schone zaak, zullen we maar zeggen. :)
    Ben nog bij je pa en ma geweest. Ze hebben beetje last van het 'empty nest syndroom'. Dus daarom brengen we Toss aankomend weekend. Is het nest weer even gevuld, hahaha!
    Dikke X

• 01 September 2011 - 20:55

Roel:

Hey Rosanne!

Super goed bezig! Respect voor het blokken, doe ik je niet na;)
    Heel veel plezier, ik houd je blogs in de smiezen!

Groeten Roel

• 01 September 2011 - 21:00

Anja:

Ha Rosanne,
    Hoorde van Bart dat je een nieuw bericht geplaatst had, dus ff kijken voor het slapen gaan:-)
    Wat ga jij als een speer zeg superleuk!
    Ook fijn z'on fijn gastgezin, zit je toch lekkerder dan op een 4 persoonskamer!
    Nou we zullen de donderdagen in de gaten houden dan horen we zeker weer nieuws. Heel veel succes !

Liefs van fam Koskamp

• 01 September 2011 - 21:46

Gaby:

Niceee Roos! Ben heeel benieuwd of ik je nog ga zien dit jaar:) Goed joh dat je zoveel vragen goed had:)! Succes maar weer. Liefss

• 02 September 2011 - 05:57

Pap En Mam:

Hallo lieverd

Wat is het toch heerlijk, dat het zo goed gaat. Met meer dan 20 nationaliteiten in een klas, dat alleen al, is iets om van te kunnen genieten.En allemaal met hetzelfde doel, zo goed mogelijk je best doen en dan lekker cruisen en hard werken!!
    Maar Rosanne 50 kassa's ???, daar kunnen wij ons niks bij voorstellen,wat een contrast met de oegandese Rudolf, uit het verhaal van Hilde!!
    Wij kennen alleen megastallen!!
    Nou Rosanne, geniet van alles en Take Care meisje!!!!

liefs pap en mam

• 02 September 2011 - 08:22

Lidy Vreeman:

Heey Roos,

Fijn dat je het zo naar je zin hebt.
    Good luck and have fun.

groetjes Lidy

• 02 September 2011 - 08:33

Maryse:

Rosanne!
    Wat een leuk verhaaltje weer! Fijn dat het zo goed met je gaat daar en dat je alle examens tot nu toe gehaald hebt.
    En jij bent zeker snel te vinden op een cruise!!!
    Geniet er van meid (:

Liefsxx

• 02 September 2011 - 10:14

Elize:

Lieveerdd, echt super goed van je dat je alles zo goed doet daar!!
    Hopen dat je maar snel op een cruise mag, dan ben je ook alleen maar eerder weer terug;p
    Haha, 'och' en die 50 kassa's... 'och jaaa oeehh' haha!
    Dikke kuss!

• 02 September 2011 - 11:56

Hilde Koskamp:

Ha Roos!

50 kassa's is inderdaad een enorm aantal. Inderdaad een klein verschil met de supermarkt in Ijzerlo en die in Oeganda :)
    Ik ga vanaf nu elke donderdag voor je duimen. Spannend, spannend!

Liefs Hilde

• 02 September 2011 - 18:26

Gerhard:

Hoi Rosanne, lekker strak uniformpje. Dat mag Joke niet dragen in de gezinnen met al die hitsige kraamheren. Dan zouden er heel wat tentjes gebouwd worden :-)
    Super dat je doorgaat naar de derde week en nu maar hopen dat je snel bericht krijgt over je Cruise. Kan het ook zijn dat je richting Japan gaat? In week 36 en 37 zit ik daar :-) Hou je haaks in Londen!!
    Liefs Gerhard

• 02 September 2011 - 18:34

Netty:

wat gaat het geweldig!! en wat geniet je!! Leuk om het allemaal te lezen.
    groeten uut aalten!!

• 02 September 2011 - 19:38

Rosanne:

Hahaha bedankt allemaal!! Hannah en Gerhard.. hahah ik hoop het!! Nieuw-zeeland en japan.. heb al wel meerdere meiden gehoord die daar langs kwamen dus.. wie weet ;) Aaaaahh wat is het spannend allemaal hahah! Nou dikke knuffel maar weer en vind het zo leuk om jullie berichtjes te lezen!!

• 03 September 2011 - 06:25

Fam. Westerveld:

He Rosanne!
    Wat super om te horen dat je alle examens al hebt gehaald en dat je het zo naar je zin hebt! Nou maar hopen dat je snel op een cruise zit en wie weet zit jij dan heerlijk in het warme weer en wij in de kou!
    We lezen je berichten met veel plezier en hopen ook snel te zien dat je bent geplaatst. Geniet van je weekend en alles wat je meemaakt. Je kunt het!!!

Veel liefs vanuit het (verre) Breedenbroek

• 03 September 2011 - 12:28

Gretha:

Toppie,:) goed gedaan meissie!!!
    Nog effen en dan kan het echte avontuur beginnen...
    liefs,
    Gretha

• 04 September 2011 - 15:50

Janneke:

Ha Rosanne,

supergoed bezig zeg! Knap hoor!
    Uniform staat je geweldig!

Succes he! En genieten!

Groetjes Janneke

• 07 September 2011 - 13:25

Evelien :

Hey Rosanne,

Wat een ervaring heb je NU al zeg, en dit zijn dan "nog maar" de voorbereidingen;-)!!!!Geweldig!
    Fijn dat je het zo naar je zin hebt.
    Heel veel succes maar ook zeker veel plezier! We blijven je reis volgen! Fantastisch!

Groetjes Evelien Klumpenhouwer

• 09 September 2011 - 19:56

MelanieLinetteLianne:

Hey hallo Rosanne,
    Fijn dat je 't allemaal naar je zin hebt, super!
    En nu maar hopen dat je snel te horen krijgt wanneer je cruise mag beginnen.
    We missen je wel op de dans op zaterdag hoor, maar Elize is de perfecte vervangster voor je!
    We wensen je heel veel succes.
    groetjes

• 12 September 2011 - 20:30

Jan En Lammy:

Fijn dat het zo goed met je gaat en je bent zo heerlijk enthousiast. Dat wordt een fantastisch jaar. Weten we zeker! Geniet er maar van. Succes met de studie!!