wauw wauw en nog eens waauw!!

Door: Rosanne

Blijf op de hoogte en volg Rosanne

18 September 2011 | Griekenland, Athene

Zaterdag 17 september.
Om 02.00 uur ging mijn wekkertje! Alles ingepakt, klaarmaken en mijn lieve gastouders brachten me vervolgens naar het vliegveld!
Daar aangekomen, ff rustig wakker worden .. ontmoette nog iemand van Steiner, een fitness-instructeur die ook naar Griekenland vloog! Dus hebben samen gereisd.. gezellie! Ontzettende flirt dattie was en ik dacht verdorie het is pas 6 uur in de morgen .. shut uppp hahah!!
Maar we hebben erg gelachen, in Athene aangekomen om 13.00 uur en gelijk een taxi gepakt. Wat een hitte!! Uiteraard een taxichauffeur die geen engels sprak, dus het was afwachten, maar op een gegeven moment zagen we de haven. WAUW! Ik zag gelijk Queen Victoria liggen. Voelde me net een klein meisje uit de film, met een grote koffer achter me aan en zo'n groot schip voor me.
Ingecheckt, alles controleren en ik mocht naar binnen waar mijn collega (en roomie) stond te wachten! Wat een lieve collega's, echt super. Heb rondleiding gehad door de spa, nog een cursus gevolgd en ze lieten mijn kamertje zien. Ik deel het samen met een collega, ontzettend knus haha maar heb heerlijk bed/douche/tv dus komt helemaal goed. Om 10 uur waren we klaar in de spa en zijn we lekker naar onze kamers gegaan. En ben maar snel gaan slapen, want had vrij weinig geslapen afgelopen nacht.
Helemaal blij dat ik hier ben, voelt goed.. ong niet zeeziek ;)
Zondag 18 september.
Vandaag al gelijk mijn eerste ochtend vrij (wat een luxe), heerlijk bijgeslapen en alles even opgeruimd. 1,5 dag per week ben ik vrij en de rest werk ik. Heb net fijnnn op het dek gelegen, met uitzicht op greece en om 3 uur begin ik met werken! Ben heel benieuwd :D Het is nog wennen allemaal, maar heb zulke leuke mensen om me heen en ach .. op je vrije ochtend even op het dek liggen, is niet verkeerd ;) Ik heb net even internet geregeld, dus dat doet het ook! Ik ga me klaarmaken, leuk al die berichtjes weer.. thanks!!

Ik laat snel weer wat vna me horen, voor diegene die nog gaan party'en op de kermis vandaag.. have fun!!! En tot snel maar weer!!

liefs roosje

• 18 September 2011 - 10:01

Tammmoo:

Aaaaah lievee roooss!Wat heerlijk om te lezen, ben jaloersssss!

Mis je wel hooorr, en zeker nu met het partyenn!Maar geniet er vann, denk aan je!

Dikke kuss.

• 18 September 2011 - 10:19

Arent:

Leuk weer je berichtje te lezen, wat heb je het toch beroerd daar..:-). Ben benieuwd naar de foto's van het "bootje". veel plezier.

• 18 September 2011 - 10:29

Pap En Mam:

Wat een luxe!! Ons prinsesje Rosanne is heerlijk aan het genieten.Mooi weer, lieve mensen om je heen, schitterend. Vandaag al aan het varen richting Dubrovnik ( hoe schrijf je dat ook weer) daarna richting Venetië! Leuk,Leuk Leuk!! Straks lekker aan het werk! Het gaat je lukken!! Geniet van alles! Zoals jij straalt via skype net,prachtig!

• 18 September 2011 - 10:31

Janneke:

Hee Rosanne!

Klinkt ontzettend gaaf zeg!
    Veel plezier!

Groetjes Janneke

• 18 September 2011 - 10:37

Netty:

daar ga je dan we denken aan je doeg!!!!! groeten fam jonkman

• 18 September 2011 - 10:48

Elize:

Ohhh geweldig dat het nu al goed bevalt daar!! En fijn dat je collega's zo leuk zijn!
    Oeh lekker, ik zie dat het daar 30 graden is, dan is het vast niet erg om ff op het dek te liggen;)
    Ben benieuwd of je zelf ook eventjes van de boot af kunt als je in Venetië bent, lijkt mij echt super daar!

Nou we gaan snel skypen, ben heel benieuwd hoe je het werk gaat vinden!
    Ik ga me zo idd klaarmaken voor de kermis, zal je vandaag wat minder lastig vallen met tipsy smsjes haha, ik moest een aantal dingen gewoon ff met je delen omdat ik dat normaal gesproken nou eenmaal ook altijd doe, haha!

Succes lieverd!! Dikke knuffel!

• 18 September 2011 - 11:05

Marieke:

Lieve Rosanne,
    Dat klinkt allemaal erg super! Vind het erg leuk om je zo te volgen! Kan me voorstellen dat je je een meisje uit de film voelde! WAUW!!! Werkse vanmiddag he!

Liefs Marieke

• 18 September 2011 - 11:05

Rioooo:

Lieverd!
    Ik had je al gesmst maar natuurlijk nog een berichtje hier.
    Fijn om te horen dat je aan boord bent.
    Alles word zeker even wennen nu (niet zeeziek worden jij!)
    Ook ik heb je serieus gemist gister,
    binnekort via de Skype krijg je weer een hele lading lachmomentjes te horen:D
    Nou werk ze vandaag, wil je heel veel succes wensen..
    GO FOR IT GIRL!
    dikke kus van mij

• 18 September 2011 - 11:33

Jan En Anja :

Fijn om te lezen weer.
    Ga lekker genieten en veel succes.
    ( Dat ligbed op het dek, oef jaloers op je)
    Hier is het koud brr.

We zien weer uit naar je volgende berichtje, misschien vanuit Venetie?

• 18 September 2011 - 12:32

Gabrielle:

Zoals je het beschrijft heb ik de beelden al helemaal voor me! Volgens mij (ik weet het wel zeker!!) ga je echt een super tijd tegemoet, genieten zeg! Terwijl het hier nu regent..heb jij gewoon zitten genieten van het zonnetje op je vrije ochtend! Het is je gegund hoor, je hebt er super hard voor gewerkt!;) En wat fijn dat je het met je kamergenootje ook goed kunt vinden aangezien je kamer zo knus is. Ik ben heel erg benieuwd naar alle verhalen die nog komen gaan en ik moet snel eens even mijn skype activeren want nu wil ik ook wel eens zien hoe je straalt! Haha;)

Dikke knuffel (ook van de rest van de familie!)

• 18 September 2011 - 13:02

Heuyyyy Meisie:

Was ik nog maar zo piep jong als jou, dan leek mij dit een waanzinnige ervaring:-).
    Leer en geniet van deze reis en we willen foto's zien hoor;-)
    Knufffffff van Vero

• 18 September 2011 - 14:23

Jeanet:

Daat gaatie dan Rosanne.... Geniet ervan en werk ze natuurlijk ook nog!!! :-) Gaaf hoor!!

Jeanet

• 18 September 2011 - 19:23

LIDY:

super voor je,geniet maar lekker.
    Wij genieten nog steeds van de regen.....

• 18 September 2011 - 19:34

Gretha:

Wat gaaf zeg, nazomeren in Griekenland :-) zeker allemaal ouwe lullen en flaptieten aan boord... haha, Rosie, een super begin van je grote avontuur. Ik ben hartstikke jaloerssss
    kus,kus

• 18 September 2011 - 20:55

Femke:

verschil moet er zijn he. Beetje met 35 graden op het dek van een cruiseschip liggen. Pffff, ruilen????
    Alleen hebben die gasten dan weer niets aan mij haha, dus toch maar niet doen dan.

Nou maar werk ze en geniet natuurlijk!!

Enne, de captain al gespot? Ben heel benieuwd hoe hij er uit ziet hihi.

kus

• 18 September 2011 - 22:46

René:

Heey Roos,

Ff lekker bij kleuren op je vrije ochtend is inderdaad niet verkeerd. Maar als ik dal allemaal zo lees zit ik waarschijnlijk volgende week op het zelfde schip. Als dat zo is wil ik zeker ff onder het genot van een cocktail met je zonnen;-)

Groetjes René

• 19 September 2011 - 10:24

Ellen:

Heej Rosanne!

Echt super vet allemaal.. Wat een boot hej!
    Ben benieuwd naar je verhalen+foto's de komende maanden :)
    Heel veel plezier en geniet ervan!

Liefss

• 19 September 2011 - 10:34

Anja:

Heel veel werkplezier!! Hopelijk geen last van al te hoge golven.

• 19 September 2011 - 11:21

Hoi Rosanne:

Wat een mooie verhalen en heerlijk dat je het zo naar je zin hebt. Net je moeder gesproken wat is ze trots op je, je zet toch maar door!!! We reizen allemaal met je mee en genieten enorm van je verhalen. Veel werk plezier en die ander halve dag ga je lekker met de beentjes hoog...

Dikke knuffel Joke

• 20 September 2011 - 12:42

Hannah:

oohh, wat fijn dat je zo aan het genieten bent. En ook wel fijn dat je tijdens je vlucht een reisgenoot had, ook al was hij dan op een onmogelijk tijdstip aan het flirten! Ik ben benieuwd hoe het werken je bevalt, aan het filmpje te zien lijkt het daar één chique bende, daar heb je vast veel verhalen over te vertellen.. Kus vanuit Iezerlo

• 22 September 2011 - 09:01

Jurgen:

Hee Rosanne..

Wat heb je het toch allemaal super daarzo! Doen binnenkort wel even keertje skypen! Veel plezier!!

Groetjes

• 23 September 2011 - 22:19

Gerrit En Frieda :

Hoi Rosanne,

Geweldig al die ontwikkelingen die jij meemaakt in zo'n korte tijd!
    Ik hoor natuurlijk van Sharon wel het een en ander en af en toe zie ik jou op hyves.
    Het gaat jou allemaal wel lukken en wij hopen dat je een mooie tijd hebt de komende 10 maanden!!

groeten uit sinderen.

• 23 September 2011 - 22:42

Riek:

Hoi Rosanne, wat heerlijk daar op je boot, lekker genieten van het mooie weertje, mmmm, ik kom er net weer vandaan, wat fijn dat je nu eindelijk van start kunt gaan, heel veel succes,

lfs Riek

• 26 September 2011 - 15:05

Willemien:

Ha Rosanne
    Wat een heerlijkheid, Wat een schip!!!
    Geweldig lijkt het mij daar!!

zit met smart te wachten op je volgende story.

Lieve gr. van ons, kus