Het leven op zeeee!
Door: Rosanne
Blijf op de hoogte en volg Rosanne
10 November 2011 | Turkije, Dikili
Het werd weer eens even tijd voor een nieuwe blog! Moet jullie natuurlijk wel op de hoogte blijven houden van me leventje op zee ;) En onder (kwam er in de 2e week op cruise achter dat mijn slaapkamertje onder zee zit).. ghehe!
Het gaat goed :D Nog maar 1 cruise en dan op na amerikaaa!! Kan niet wachten. Zijn laatste cruises vooral in turkije/griekenland/italie/egypte/kroatie geweest, erg mooi. Vooral de plekken die je te zien krijgt, waar je normaal gesproken niet komt. Ik heb nu in een 12-daagse cruise 2,5 dag vrij waar ik echt van geniet.
We hebben een nieuwe manager aan boord en ben op het moment niet heelheel druk, maar dat gaat binnenkort wel komen. we maken lange dagen, maar daarnaast doen we veel leuke dingen. Ik heb helaas nog geen nederlanders aan boord gezien!! Zou ik echt heel grappig vinden. Zie ontzettend veel duitsers.
We zijn al een aantal keer heel sjiek uit eten geweest aan boord, een paar keer na een show geweest .. en vorige week nam een gast het hele spa team mee uit voor een avondje stappen aan boord, lkkr champagne drinken/muziekje/dansje/drankjes..Erg leuk, en heerlijk al dat sjieke!! Haha mooie jurkjes aan..
Ik ben een paar cruises terug in jerusalem geweest en dat was erg indrukwekkend. Had niet verwacht dat ik het zo mooi zou vinden! Erg leuke dag gehad. De andere dagen was ik vrij in turkije/kroatie of in griekenland.. en daar vooral lekker geshopt/gegeten en heerlijk niets doen. Het weer word een beetje kouder, heb de lange broek weer aan helaas! Maar over een paar daagjes gaan we na de piramides!! Kamelen rijden en de piramides zien, haha dat word nog wat. En dan eindigen we deze cruise in Venetie en dan gaat het gebeuren.. 5 dagen op zee richting america met nog wat stops tussendoor. Nou mijn eerste dagje sea-sick heb ik al meegemaakt! Hahah, wat een ramp!!!
We begonnen sochtends met werken, en ik liep van de ene na de andere kant.. het standaard grapje 'nu al tipsy??' werd steeds weer gemaakt. Aan het werk, de producten vlogen heen en weer, veel gasten ook zeeziek .. op dat moment wist ik niet hoe ik moest staan zitten liggen, haha maar hebben we dat ook eens een keer meegemaakt. En nu lachen we er hier om, de volgende keer de tabletjes maar eens innemen.
Nou verder is het gewoon genieten met de meiden en jongens hier, erg leuke tijd! Helaas ook van een aantal al afscheid moeten nemen.. maar dat is het leventje hiero, komen en gaan! 't kan snel goan joe!! Jaa ik probeer zo af en toe nog maar eens even wat plat te praten ;)
Mensen erg leuk al jullie berichtjes, super!! Ik hoop dat daar ook alles goed gaat, laat senl weer wat van me horen ..
Hele dikke knuffel en tot snel!!
byebye
x rose
10 November 2011 - 10:11
Jan En Anja:
Wat een supertijd maak jij daar mee zeg!
Geniet lekker en good goan:-)
En op naar Amerika!!!
liefs van ons -
10 November 2011 - 10:34
Hilde Koskamp:
Ha Roos,
Echt gaaf om de foto's te zien en je avonturen te te lezen. Amerika lijkt mij inderdaad heel vet, veel plezier daar!
Liefs Hilde
p.s (hier wordt het ook koud, ik heb sloffen aan :D) -
10 November 2011 - 11:31
Riek:
Hoi Rosanne, wat zie en maak jij veel moois mee. Geniet met je mee van alle verhalen en foto's. Vooral Jerusalem vond ik erg indrukwekkend. Ook zo leuk datr jij er ook van geniet ondanks de drukte. En dan nog de piramides en kamelen hihi, misschien neus dichtknijpen! En dan op naar Amerika, waaauuww, een globetrotter!Ik wens je heel veel succes en geniet van mensen en dingen om je heen. Laot et ow good gaon!! Om het plat dan ook niet te verleren.... Groetjes en lfs Riek -
10 November 2011 - 12:00
Willemien:
ha Rosanne, prachtig die verhalen, mag best vaker!!.
Ik hoor wel, je geniet volop, hou dat ook zo.
Heel veel liefs van deze kant,
en tot horens.
XXX
10 November 2011 - 13:17
Wilma:
Hoi Roosje,
Wat leuk om weer eens een blog van je te lezen. Fijn dat je zo geniet, vooral blijven doen ook al is het soms wat minder. We missen je hier en Elize al helemaal. Die voelt zich een beetje geamputeerd, haha!
Geniet van alles wat je nog te wachten staat en sla het op op je harde schijf zodat je het niet meer vergeet!
Dikke knuffel, Wilma -
10 November 2011 - 14:03
Cindy:
Was al even goed bijgepraat door je vader hihi, maar toch leuk om te lezen. Wat een ervaringen doe je zo op hè?!
Veel plezier weer!
Groetjes! -
10 November 2011 - 14:32
Lidy Vreeman:
Heey Roos,
Zag net op facebook weer nieuw reisverslag, onder het genot van een kopje koffie is dit leuk lezen...
Fijn dat je het zo naar je zin hebt en leuk die verhalen, geniet maar lekker.
Hopelijk heb je het in "the usa"
ook zo naar je zin.
groetjes Lidy
10 November 2011 - 15:39
Vero:
Heyyyy meis
Jij vermaakt je no steeds prima lees ik al wel;-)
Dagje zeeziek ach kwam dat niet van 1 van die feestjes van de avond daarvoor?????;-);-)
Fijn dat je het zo goed hebt en achhhhh zou graag even op de koffie komen hihihi. Dikke knuffels van Vero -
10 November 2011 - 16:59
Elize (Wikkerink:P):
Haaaii lieve schat!!
Ohh super dat je nog naar de piramides gaat en op kamelen gaat rijden haha, even de tijd in Europa goed afsluiten! En dan op naar Amerika, whoooo echt super gaaf joh!
Inderdaad, als je vrij bent gewoon lekker genieten van alles wat je ziet en rustig aan doen, je bent al druk zat! Ook goed aan jezelf denken en je rust nemen, zegt iedereen tegen mij nu ook haha;)
Spreek je snel weer, heeeel veel plezier en geniet ervan!
Dikke kus en knuffel van je (inderdaad geamputeerde:P) vriendinnetje uut iezerloooo! -
10 November 2011 - 17:43
Hannah:
i´j kunt ons mooi op de hoogte holl´n, joe.. tis toch wat met dat internet tegensweurdig! haha, super goed bezig daar.. en super gaaf om richting amerika te gaan, doe toetanchamon te groetjes bij de piramides! kuskus -
10 November 2011 - 17:59
Pap En Mam:
Hai Rosanne
Leuk verhaal, ben nu al benieuwd hoe je kamelentocht zal gaan, dus daar verwacht ik ook mooie foto's van!!!
Meisje, geniet nog volop van alles.
Zijn super trots op je!!!!
liefs pap en mam -
10 November 2011 - 19:06
Marieke:
Hee lieve Rosanne,
Super leuk om weer een blog van je te lezen! Wat maak jij een boel mee!! Ojee...zeeziek...alleen daarom is zo'n boot al niks voor mij (ik spuug alles al bij elkaar op de friese meren...haha...)
Geniet van je tripje naar Egypte, kamelen, piramides..lijkt me geweldig!
En daarna de grote overtocht...spannend!
Hier begint de sinterklaastijd weer...heb je aan boord ook chocoladeletters...haha...zul je wel missen of niet?
Meid, geniet van alles en ook werkse he!
Hoop snel weer op een nieuw verhaal!
Liefs en een dikke kus! -
27 November 2011 - 12:07
Gerhard En Joke:
Hoi lieve Rosanne,
Geweldig wat je allemaal meemaakt. Nu pas zeeziek, hadden we eigenlijk al veel eerder verwacht ;-) Jeruzalem lijkt me heel erg indrukwekkend, om te zie en te beleven. Goed te horen dat aan boord ook alles goed gaat en je een leuk stel bij elkaar hebt. Wensen je een goede overtocht naar Amerika, hoop dat je niet groen en geel gaat zien :-) Heb je je schoen al gezet, Sinterklaas is namelijk weer in het land. Hou je haaks en tot gauw. Liefs Gerhard, Joke, Jan-Willem en Teun